Creation Date

2017

Document Type

Technical Worksheet

Faculty Advisor

Raquel Davis

Designer's Statement

The realistic environment, story, dialogue, and characters fed the ideas of light that would help tell this story. Later in the show, the movie theater called “The Flick” is taken under new ownership and is remodeled into “The Venue.” Changes in color accents and temperature of light within the theater provided us with the larger visual switch and passage of time that happens towards the last quarter of the play.

Comments

Lighting Section: A document that is created from the Scenic Section. When used alongside the Scenic Ground Plan, and Scenic Front Elevation, more information can be gathered that allows for a mostly accurate worksheeting process.

Rights

© Brandon Washington, 2017.

Share

COinS
 
 

To view the content in your browser, please download Adobe Reader or, alternately,
you may Download the file to your hard drive.

NOTE: The latest versions of Adobe Reader do not support viewing PDF files within Firefox on Mac OS and if you are using a modern (Intel) Mac, there is no official plugin for viewing PDF files within the browser window.